Кисло-солодкий соус — це чудове доповнення до різних страв. Його легка, ледве помітна гострота і прекрасна текстура добре підкреслюють смак риби, м'яса і птиці, а також надає особливого смаку морепродуктам. Неодмінно рекомендуємо спробувати свинину в кисло-солодкому соусі.
Склад: вода питна, цукор, глюкозно-фруктозний сироп, регулятор кислотності кислота оцтова, пюре абрикосове, загущувачі (крохмаль модифікований, камідь ксантанова), сіль кухонна, білок рослинний гідролізований (містить сою), спеції, консервант сорбат калію, барвник натуральний Е120.
Поживна цінність на 100 г (g):
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ | 656 кДж (kJ) / 154 ккал (kcal) |
ЖІРИ | <0,5 г (g) |
З НИХ НАСИЧЕНІ | 0 г (g) |
ВУГЛЕВОДІ | 38 г (g) |
З НИХ ЦУКРІ | 35 г (g) |
БІЛКИ | <0,5 г (g) |
СІЛЬ | 1,7 г (g) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 220 ₴/ящик