Склад: яловичина 1гат.80%,жир ялов.20%,зелень,соєвий білок,сіль,спеції,вода питна.
Перед приготуванням страву потрібно розморозити 40-50 хв.
!!! не розморожувати в мікрохвильові печі.
Спосіб приготування:страву запікати у розігрітій духовці t-180°С, 15 хв. або смажити на мангалі та гриль t 200°-240°С 5хв.-6хв.
Оскільки кухонне обладнання має різні технічні характеристики, час приготування може бути різним.
Перед приготуванням страву потрібно розморозити 40-50 хв.
!!! не розморожувати в мікрохвильові печі.
Спосіб приготування:страву запікати у розігрітій духовці t-180°С, 15 хв. або смажити на мангалі та гриль t 200°-240°С 5хв.-6хв.
Оскільки кухонне обладнання має різні технічні характеристики, час приготування може бути різним.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип м'яса | Яловичина |
Тип | Котлети |
Упаковка | Картонна коробка |
Ціна за 1 кг | 168 |
Користувацькі характеристики | |
Начинка | False |
Інформація для замовлення
- Ціна: 286 ₴/ящик