Швидкозаморожений хлібобулочний виріб. Чудове блюдо італійської кухні, варіант закритої гарячої канапки - італійська булочка з начинкою з курки, помідорів, сиру. Готується на протязі 1-2 хвилин в мікрохвильовий пічці. Особливо смакує при використанні контактного гриля.
Склад продукту: Випечений тістовий напівфабрикат: борошно пшеничне, вода, дріжджі, маргарин, цукор, олія, сіль. Начинка: грудка куряча, сир, майонез, перець солодкий, кукурудза, помідор, гірчиця, томатна паста. Посипка: кунжут.
Спосіб приготування: Вироби розморозити при t˚ = 20˚С та розігріти в мікрохвильовий печі 1-2 хвилини при середній потужності.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Чудо-Піч |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 35 ₴