Швидкозаморожений хлібобулочний виріб. Приготована за традиційною технологією куряча котлета з хрустким маринованим огірочком, рубаною морквою, майонезом і кетчупом в підрум`яненій булочці з кунжутом.
Готується на протязі 1-2 хвилин в мікрохвильовий пічці.
Склад продукту: Пляшка: борошно пшеничне, вода, дріжджі, маргарин, молоко сухе, цукор, сіль. Начинка: ковбаса шинкова, сир, майонез, гірчиця, огірок маринований. Посипка: кунжут.
Спосіб приготування: Вироби розморозити при t˚ = 20˚С та розігріти в мікрохвильовий печі 1-2 хвилини при середній потужності.Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Чудо-Піч |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 35 ₴