Часниковий соус використовується для приготування різних страв всесвітньої кухні. Їм заправляють овочеві страви, подають до страв з риби, м'яса та домашньої птиці, особливо якщо вони готувалися на мангалі.
Склад: олія соняшникова рафінована дезодорована, вода питна, цукор, загущувачі (крохмаль модифікований, ксантанова камідь), сіль кухонна, цибуля, регулятори кислотності (оцтова кислота, молочна кислота, лимонна кислота), емульгатор крохмаль модифікований, порошок яєчного жовтка, ароматизатори часнику та гірчичний, часник 0,4 %, гірчичний порошок, консервант сорбат калію, базилік різаний в олії (базилік свіжий, олія соняшникова рафінована дезодорована, регулятор кислотності лимонна кислота, консервант сорбат калію, антиоксидант кальцію динатрію ЕДТА), натуральний екстракт суцвіть кропу, кріп, екстракт часнику, антиоксидант кальцію динатрію ЕДТА, орегано, барвник – бета-каротин.
Поживна цінність на 100 г (g):
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ | 1813 кДж (kJ) / 440 ккал (kcal) |
ЖІРИ | 45 г (g) |
З НИХ НАСИЧЕНІ | 4,6 г (g) |
ВУГЛЕВОДІ | 7,9 г (g) |
З НИХ ЦУКРІ | 5 г (g) |
БІЛКИ | <0,5 г (g) |
СІЛЬ | 1,2 г (g) |
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
- Ціна: 220 ₴/ящик